реклама
Sucurity Police

реклама

Уманській дитячо-юнацькій спортивній школі передали інвентар для занять. Весла вручив майбутнім чемпіонам перший віце-президент Федерації каное України, президент Української Федерації з греблі на човнах “Дракон” Валерій Моргун.

изображение_2021-06-08_105836-768x382

Він вже другий рік поспіль відвідує змагання Кубку України «Уманська регата» з веслування на байдарках і каное серед ветеранів, які відбулися цими вихідними. І вже вдруге поспіль й сам брав участь у змаганнях. Разом з киянкою Тетяною Лічман здобув “бронзу” на дистанції 200 метрів.

Під час урочистого параду відкриття спортивний інвентар вручили очільнику Уманської ДЮСШ №1 Юра Деренюк. Натепер вартість одного весла становить 410 євро.

– Дуже хочу, щоб цей подарунок став у нагоді юним спортсменам, з яких у майбутньому виростуть чемпіони України, Європи, світу, Олімпійських ігор та й взагалі – гідні спортсмени та достойні «Люди». Мені дуже подобається веслувальний канал в Умані і я високо ціную вклад небайдужих спортсменів-ветеранів, які декілька років поспіль працюють над облаштуванням дистанції. Й надалі допомагатиму спортсменам, адже розумію, що хороший спортивний інвентар не може коштувати дешево, – зазначив у виступі перший віце-президент федерації каное України Валерій Моргун.

Загалом в Умані беруться розвивати водні види спорту, відзначила очільниця міста Ірина Плетньова. Нині тут працюют над встановленням фінішної вишки. Вона необхідна для того, щоб приймати змагання Всеукраїнського рівня.

Пресслужба ОДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100