реклама

реклама

Презентація Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбулася в Звенигородці. Це стало символічним стартом для освітнього центру, який буде відкрито за рішенням вченої ради університету у Звенигородці, повідомляють у виші.

DSC_3307


Учасників концерту-презентації, що відбулася на центральній площі Звенигородки, привітав голова Звенигородської об’єднаної територіальної громади Олександр Саєнко:

— 19 травня підписано договір про співпрацю між Звенигородською ОТГ та ЧНУ. А сьогодні вітаю всіх із відкриттям освітнього центру Черкаського національного на території нашої громади. Це важлива подія і для Звенигородки, і для району, — зазначив він.

До присутніх також звернувся ректор ЧНУ Олександр Черевко. Він розповів про освітні послуги університету, його творчі колективи та здобутки, про сторічний ювілей, а також про те, чому ЧНУ відкриває свій освітній центр у Звенигородці.

— Нині великий Звенигородський район — це близько 200 тисяч осіб населення. Саме це спонукало нас не запрошувати на навчання, а самим прийти до вас. Ми хочемо створити умови, щоб і діти, і дорослі навчалися там, де їм зручно. Хтось хоче їхати в інше місто, а хтось хоче отримувати освіту вдома. Ми готові набирати групи за різними спеціальностями, проводити різноманітні курси, готувати до ЗНО, словом, задовольняти будь-який освітній запит жителів району.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Цікаво 10.06.2021 10:51
А викладачів де наберуть? Чи возитимуть з Черкас? Вони й тут ганяють у своїх справах, ні лекцій вчасно часто не проводять, ні заліків. Одна завкафедрою взагалі видно забила на основну роботу, бо задєлалась крутою ведучою і використовуючи студентів гоне 100% джинсу у фейсбуці
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Іван 10.06.2021 10:27
Краще б їхали до Польщі. Все одно там опиняться через 5 років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100