реклама

реклама

Провокативною назвав нардеп Антон Яценко інформацію про те, нібито народний депутат України Антон Яценко «ущемляє» бізнес депутата Уманської міськради Олега Ганіча та бізнесмена Андрія Дикуна. При цьому, нардеп чомусь вирішив змістити акценти і обурився не так заявам публічних осіб, як поширенню цих заяв на сайті «Прочерк». Водночас оперативно вирішив дати офіційну відповідь:

122916002_2616670361978762_6769301081988942860_n

«народний депутат України Антон Яценко тривалий час не спілкується з вищезазначеними особами. Публікація на сайті – це всього-на-всього хвороблива уява панів Олега Ганіча та Андрія Дикуна, які, таким чином, намагаються уникнути відповідальності за незаконні дії і тому роблять з себе жертв.

Впевнені, що комунальні служби міста Умань діють відповідно до чинного законодавства, в тому числі, з метою захисту екологічної ситуації міста, недопущення втрат бюджету громади, боротьби з такими ганебними явищами, як незаконні наливайки, нелегальні автозаправки, нелегальні автомийки, які «крадуть воду», нелегальні ігрові заклади та інший тіньовий бізнес», - кінець цитати.

Далі нардеп вирішив пожартувати, порівнявши згаданих персон з персонажами фільму «Сам удома», але про жарти, як і про смаки, не сперечаються…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100