реклама
Sucurity Police

реклама

Як повідомив заступник Христинівського міського голови  Михайло Кальніцький, громада підписала меморандум із міжнародною благодійною організацією «Фонд «Східна Європа» про впровадження Єдиної платформи місцевої електронної демократії   «e-DEM» та конструктора сайтів та чат-ботів територіальних громад «СВОЇ».

- Завдяки цьому чат-боту, мешканці громади зможуть дізнаватись інформацію про місцеві органи влади – хто входить до керівництва громади та депутатського корпусу, із якими питаннями можна до них звернутися, як потрапити  на  прийом, зможуть поставити свої питання до влади, - розповідає Михайло Кальніцький. – Також, люди будуть отримувати  інформацію про аварії на території громади, відключення електроенергії, газопостачання, проведення ремонтних робіт.

На Черкащині саме Христинівська громада стала першою, чиї мешканці отримають доступ до цього сервісу.  Загалом, до чат-боту СВОЇ підключено 49 громад по всій Україні.

Завдяки цьому інструменту мешканці громад можуть зручно спілкуватися з місцевою владою та впливати на її рішення, отримувати консультації щодо державних сервісів, голосувати в опитуваннях, підписувати петиції, підтримувати проєкти громадського бюджету та брати участь у консультаціях з громадськістю.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100