реклама

реклама

Із повідомленням про зникнення літнього чоловіка, жителя Кіровоградщини, до поліції по лінії «102» звернулися його родичі. Близько 6-ої години ранку 5 липня він вийшов із дому у невідомому напрямку.

Безымянный

Як повідомляють у поліції Кіровоградщини, на місце пригоди терміново прибула слідчо-оперативна група, до пошуків було задіяно особовий склад сектору поліцейської діяльності № 1 (м. Новомиргород) Новоукраїнського районного відділу поліції, Головного управління поліції області, кінологів та рятувальників. Разом із правоохоронцями активно долучилися до цієї роботи представники органів місцевого самоврядування та громадяни.

У результаті обстеження жителі одного з сусідніх населених пунктів за прикметами упізнали чоловіка, який в день зникнення йшов дорогою з одного села в інше. Громадяни надали правоохоронцям відео з камер відеоспостереження, розташованих на їхньому будинку. Отримана інформація дозволила поліцейським визначити можливий напрямок руху чоловіка та зорієнтувати на розшук жителів низки населених пунктів у сусідній області.

«Поведена робота принесла позитивний результат. Жителі Шполянського району, що на Черкащині, повідомили правоохоронцям про те, що бачили на території лісу схожу за прикметами особу. Після цього радіус пошуків було звужено до кількох гектарів площі вказаного лісового масиву. З допомогою застосованого поліцейськими квадрокоптера, 82-річного дідуся, живого та неушкодженого розшукали у лісі, між селами Журівка та Будомакіївка, і повернули додому», - розповів в.о. начальника сектору поліцейської діяльності № 1 (м. Новомиргород) Денис Німчинов.

Валентина Сергата, донька зниклого чоловіка, щиро дякує правоохоронцям, рятувальникам, представникам місцевого самоврядування та громадянам за допомогу у пошуках і повернення додому її батька.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100