реклама

реклама

У Черкасах продовжують роботу для впровадження автоматизованої системи обліку оплати за проїзд у громадському транспорті. Наразі виконавчий комітет ухвалив рішення, що дозволяє департаменту житлово-комунального комплексу провести конкурс та визначити інвестора, який запустить цей сервіс.

Тролейбус

Про це повідомили у міськраді.

Як розповів начальник управління транспорту Віталій Москаленко, переможець конкурсу, згідно з умовами, має змонтувати валідатори в маршрутках і тролейбусах (пристрої, із допомогою яких можна оплачувати проїзд банківськими картами, мобільними телефонами та смарт-годинниками, е-квиток), випустити карти для оплати за проїзд й обладнати мережу їх поповнення.

– Автоматизована система обліку дозволить нам отримувати повну інформацію про кількість пасажирів у громадському транспорті, зокрема, про чисельність пільговиків, – прокоментував Віталій Москаленко. – Це допоможе запобігти маніпуляціям навколо компенсації за пільговий проїзд.

За його словами, проєкт рішення пройшов процедуру регуляторного акту. Жодні зауваження чи пропозицій з боку населення чи перевізників – не надходили.

Підтриманим під час засідання виконавчого комітету рішенням затвердили, серед іншого, порядок функціонування та вимоги до автоматизованої системи обліку оплати за проїзд, склад конкурсного комітету і положення про нього, умови проведення конкурсу та перелік документів, який подаватимуть для участі в конкурсі.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 ЮЗР 07.07.2021 15:21
Всем бабулям в траликах валидатор 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Олександр 07.07.2021 11:02
5 років тому вже були готові проекти по впровадженню різних електронних систем для громадського транспорту. В одній із них я брав безпосередню участь. Щоб впровадити їх на заваді став пан Бондаренко із своїми підопічними, бо не бачили схем де можна відмити кошти на впровадження.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Степанич 06.07.2021 23:04
Може, в управлінні транспорту є більш суттєві пропозиції щодо комунального транспорту? А то якимись дрібницями займаються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Давнопора 06.07.2021 21:54
Зробити, але транспортна мафія, через своїх депутатів блокує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Зінченко 06.07.2021 17:45
краще розблокуйте заборону про проїзд у тролейбусах стоячих пасажирів і відновіть нормальний графік роботи тролейбусів у вихідні дні............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100