На території табору відбулася перша цьогорічна зміна для юнаків та юначок віком від 10 до 13 років. Тут пройшли 10 днів життя у наметах і гіпернасичених днів, куди включені такі активності, як стрільба, тактична підготовка, кінна їзда, байдарки та інше. На додачу, діти отримали велику кількість розумової активності на гутірках з історії, права, домедичної допомоги, пожежної та цивільної безпеки.

 

DSC_9845

Відомо, що «Поклик Яру» має три основні цінності у вихованні дітей – Побратимство, Дисципліна та Патріотизм. На практиці вони  реалізовуються через, наприклад, проходження смуги перешкод, ранкову руханку, виховання поваги до державних символів та історії.

DSC_8894

Організація не користується підтримкою жодних з політичних сил та існує завдяки зусиллям команди молодих ентузіастів, що пройшли ретельний відбір та вишколи.

DSC_8871

Холодний Яр, як місцевість під проведення їхніх заходів, була обрана не випадково, адже це місце сили, де гартувалися такі герої, як Василь Чучупак, Юрій Горліс-Горський, Максим Залізняк, Іван Гонта та інші. Їх виховники на таборі використовують для дітей, як приклад, вартий наслідування.

DSC_9234

Засновники табору Роман Надточій та Павло Добротворський кажуть, що діти отримують ті цінності, які століттями плекаються на території Холодного Яру. Вони впевнені, що сильна дисциплінована і відповідальна молодь, яка підтримує один одного і любить Україну, зможе змінити її тільки на краще.

Пресслужба ГО «Поклик Яру»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100