реклама
Sucurity Police

реклама

30 липня – 1 серпня у Черкасах відбудеться традиційний мотофестиваль «Дорога на Січ».

IMG_9979_1

Це вже дев’ятий рік поспіль на території дитячого оздоровчого табору «Дахнівська Січ», що на околицях міста, пройде наймасштабніша тематична подія року. Тисячі учасників та гостей з різних куточків України та з-за кордону, цікава шоу- програма та зустріч старих і нових друзів на славній Черкаській землі – все це неодмінні атрибути байкерського свята.

Підтримує проведення колоритного фестивалю міський голова Черкас:

– Приємно відзначити, що кожного року фестиваль збирає все більше й більше прихильників. Тож не дивно, що вже став традиційним і одним із найпопулярніших. Міська рада і я особисто, як голова черкаської громади, підтримуємо організаторів і учасників заходу. Та й як може бути інакше, адже це один із наймасштабніших тематичних фестивалів не тільки в Черкасах, але й в Україні!, – наголошує Анатолій Бондаренко.

За словами одного із організаторів фестивалю, Президента мотоклубу «Нічні птахи» Юрія Перкіна, наразі територію табору активно облаштовують для прийому, розміщення та влаштування розваг. Фестиваль пройде в своїх кращих традиціях: концерти за участі відомих українських гуртів і виконавців, цікаві конкурси, інтерактивні змагання та навіть заплановано встановлення Національного рекорду України на найбільшу мотоколону.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Степанич 19.07.2021 21:18
"встановлення Національного рекорду України на найбільшу мотоколону"
Какой смысл этого рекорда?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100