реклама

реклама

Як стало відомо, група Бреславський хасидів вже готується відправити студентів в Умань (Україна) до настання свята Рош ха-Шана.

24444934

Повідомляючи про це, новинний веб-сайт Кикар Ха-Шаббат уточнює, що план спрямований на те, щоб уникнути можливості не потрапити до гробниці раббі Нахмана через закриття кордону та аеропорту, як це було в минулому році. Про це інформує Русский еврей

За словами кореспондента, студенти вилетять до Умані на початку нового семестру, який починається з початком єврейського місяця Елул - тобто за місяць до свят. Це гарантує, що вони зможуть безперешкодно провести молебні біля могили рабина Нахмана.

Згідно з тим же планом, якщо не відбудеться змін «в останню хвилину», старші планують відправити кілька сотень учнів провести початок семестру в різних закритих кампусах навколо Умані, хоча частина студентів залишиться в місті Бердичів (Україна).

Взагалі, багато брацлавські хасиди планують вилетіти в Умань раніше, оскільки в минулому році більшість з них були змушені залишитися в Ізраїлі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Цицько 20.07.2021 14:04
Уманчане денег заработают, но город превратится в помойку. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 ЮЗР 20.07.2021 12:36
Скорее мандруют сюда раньше из за грядущего карантина ;-) что б 100% попасть сюда
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 как говорится 19.07.2021 19:42
Раньше сядешь, раньше выйдешь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100