реклама

реклама

Завтра на Черкащині відкривають ще 5 центрів вакцинації. Про це повідомив голова Черкаської ОДА Олександр Скічко, відвідавши один з пунктів вакцинації у ТРЦ «Любава».

 

Розташовуватися нові пункти вакцинації будуть у Черкасах (два, один з них в ПЗР), Звенигородці, Умані, Золотоноші. Тож всього в області буде 28 центрів вакцинації.

На сьогодні на Черкащині проведено більше 140 тисяч щеплень, зараз триває п’ятий етап вакцинації. Зокрема, щеплено 77% лікарів, половина освітян.

1626862099526

– Нині на Черкащині можуть вакцинуватись 4 вакцинами AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Сoronavac. Зокрема, область отримала понад 40 тисяч доз Moderna. Сьогодні на Черкащині стартує 5 етап вакцинації, а це означає, що відтепер немає обмежень для щеплень усім охочим, – говорить Олександр Скічко.

_DSC5772

Щоб вакцинуватися, треба узяти паспорт, прийти в центр вакцинації. Ті, хто не хоче стояти в черзі, можуть зв’язатись с сімейним лікарем або подзвонити в пункт щеплення.

_DSC5793

Олександр Скічко наголосив на необхідності вакцинації, зауважуючи, що певне зменшення занепокоєності громадян пов’язано з літніми відпустками. Але досвід інших країн показує, що можлива ще одна хвиля COVID-19.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Каркар 22.07.2021 00:27
> або подзвонити в пункт щеплення

Пробували туди дзвонити. В частині пунктів ніхто не бере трубку, в інших вічно зайнято.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 ага 21.07.2021 16:05
Пункты утилизации.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100