Північним апеляційним господарським судом задоволено апеляційну скаргу Черкаської обласної прокуратури та зобов’язано приватне агропромислове товариство звільнити комплекс будівель колишнього дошкільного навчального закладу загальною площею майже 800 кв. м, вартістю 5 млн грн.

Прокурори встановили, що всупереч вимогам чинного законодавства, вказане приміщення комунальної власності передано в оренду суб’єкту господарювання для використання не за цільовим призначенням об'єкта освіти та з правом подальшого викупу. Водночас, при підписанні спірного договору терміном на 49 років сільська рада та товариство не здійснили нотаріальне посвідчення зазначеного договору та його державну реєстрацію.

Оскільки такий правочин є не укладеним, Черкаська окружна прокуратура звернулася до суду з відповідним позовом, у задоволенні якого судом першої інстанції відмовлено.

Наразі, після оскарження Черкаською обласною прокуратурою вказаного рішення в апеляційному порядку, відповідача зобов’язано звільнити приміщення колишнього дитячого садочку.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 . 28.07.2021 21:29
Буде третій суд. А він залишить права загарбника в дії . А дітки будуть никатись по кутках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100