реклама

реклама

Колишній губернатор Володимир Лук'янець обраний депутатом обласної ради від Золотоноші

Колишній губернатор Володимир Лук'янець обраний депутатом обласної ради від Золотоноші

Про зростання фракції Народної партії в Черкаській обласній раді до 11-12 чоловік поінформував «Прочерк» народний депутат, голова облорганізації Народної партії Сергій Терещук. Дотепер фракція Блоку Литвина налічувала 6 депутатів, (щоправда, при загальному чисельному складі ради у 76 депутатів, а не 104 як буде за результатами виборів).

- До обласної ради проходить гарантовано сім наших кандидатів по мажоритарних округах, плюс будуть за списком 4-5 кандидатів. І буде наших депутатів 11-12 в обласній раді, - коментує Сергій Терещук. -  Пройшов Олег Яровий, молодий підприємець із Монастирищенського району. Він переміг регіонала Анатолія Ситника. Пройшов лікар-травматолог Валентин Судакевич по Уманському виборчому округу. Отримав перемогу Петро Лисенко, завідуючий поліклініки в Маньківці, а також підприємець із Маньківки Микола Северин. Перемогла в своєму окрузі Галина Кучер, депутатка трьох чи чотирьох скликань, заступник мера Умані. Вона перемогла у складній боротьбі ректора педагогічного університету Наталію Побірченко (висуванка Партії регіонів – Ред.). Потім у нас отримав перемогу головний лікар Ватутінської міської лікарні Іван Павленко. І Володимир Лук’янець переміг по Золотоніському виборчому округу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 точний 03.11.2010 17:19
молодці, а чому ви так радуєтесь що ви над ними перемогли коли ви одне ціле, і в подальшому станити "маріонетками" партії регіонів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100