реклама

реклама

На сесії Черкаської міської ради коаліція захисних громадських організацій міста Черкаси виступала із заявою щодо захисту безпритульних тварин, зокрема, виконання проєкту Громадського бюджету, який передбачав масову стерилізацію котів. Про це повідомляє «Вичерпно».

 

Проєкт виграв конкурс ще пів року тому, втім і досі жодних грошей на його реалізацію не виділено. Як результат, він не зможе бути реалізований через катастрофічне зволікання у часі.

За попередніми підрахунками, 5 тисяч котів сьогодні перебувають на вулицях міста і не мають господарів. Тільки за рік їх популяція збільшиться до майже 20000 (якщо до числа існуючих вуличних тварин додати мiнiмальне число кошенят, яких за рiк може привести одна кішка).

tjabut

«У грудні 2020 року ми виграли бюджет на стерилізацію котів. У міській раді нам надали відповідь, що кошти реалізуються в червні-липні цього року. Сьогодні вже кінець липня, а ще досі нічого не відбулося. Із грудня наше місто поповнилося ще тисячами безпритульних котів. Ми не можемо зволікати!» — наголосила зоозахисниця Яна Тябут.
У цей час під стінами будівлі, де відбувається сесія Черкаської міськради, зібрались зоозахисники. Вони мітингують через те, що міська рада досі не почала втілювати в реальність проект по стерилізації котиків, який виграв на Громадському бюджеті торік.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100