реклама

реклама

Нещодавно до територіального сервісного центру ГСЦ МВС №7141, що в місті Черкаси звернувся місцевий житель з приводу перереєстрації на нового власника автомобіля марки «MAZDA 626».

Під час звірки наданих документів з наявними базами даних МВС, працівниками сервісного центру було встановлено, що даний автомобіль перебуває в розшуку, у зв`язку з його незаконним заволодінням.

ЗИЛ

За даним фактом було проінформовано працівників поліції зібрано первинні матеріали та передано до Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Схожі неприємності чекали і на жителя міста Чигирин, власника вантажівки ЗІЛ-ММЗ 554М, який також мав намір перереєструвати свого «залізного коня» на нового власника.

Під час звірки документів з наявними базами МВС працівниками сервісного центру було також встановлено, що вказаний автомобіль перебуває в розшуку, ініціатором якого є Генеральна прокуратура України.

За вищезгаданим фактом працівниками ТСЦ було викликано слідчо-оперативну групу Черкаського відділу поліції та передано автомобіль та документи для подальшого розслідування.

РСЦ МВС в Київській області вкотре попереджає громадян бути обачними під час купівлі транспортних засобів. У разі виникнення будь-яких сумнівів, рекомендуємо звертатись до територіальних сервісних центрів МВС та фахівців експертної служби МВС.

прес-служба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100