реклама
Sucurity Police

реклама

Відділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Черкаській області викрито схему легалізації доходів, одержаних внаслідок створення штучного ланцюга постачання сільськогосподарської продукції із використанням суб’єктів господарювання з ознаками «фіктивності» та «транзитності», шляхом завищення суми податкового кредиту з проведенням документального оформлення безтоварних операцій одного з приватних товариств.

 

Вказані дії призвели до заниження податкових зобов’язань з податку на додану вартість на 13,6 млн гривень та подальшої легалізації з метою переведення безготівкових коштів у готівку.

Вказані дії мають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 212, ст. 366 та ст. 209 Кримінального Кодексу України.

Матеріали направлено до правоохоронного органу та приєднано до кримінального провадження, зареєстрованого у ЄРДР за ст. 212 КК України.

Державна податкова служба України

Головне управління

ДПС у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Антон 01.08.2021 12:13
Прям, 13 миллионов, вот так посмотрели и сразу не считая определили 13 миллионов. Этому разводу уже десятки лет. Пишут цифры с потолка, заводят дела на пустом месте, а потом сидят с открытыми карманами все -.налоговики, судьи, ждут хабарей. Как получат хабар, уже и не 13 миллионов, а 13 гривен, и дела закрывается. Старо как мир. Эти дармоеды взяточники еще и зп из наших налогов получают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100