реклама

реклама

Голова Лисянської райради Володимир Бесараб підтверджує виграш представника "Батьківщини"

Голова Лисянської райради Володимир Бесараб підтверджує виграш представника "Батьківщини"

Як стало відомо «Прочерку» сьогодні, 2 листопада, Лисянська районна виборча комісія ще продовжує визначати переможця між кандидатами до обласної ради головою обласної організації «Батьківщини» Анатолієм Бондаренком та екс-губернатором і представником Партії регіонів Вадимом Льошенком.

– Процедура продовжується. Вчора привезли з центральної дільниці, тієї, що знаходиться в Будинку культури, матеріали. Але там не сходяться цифри і районна виборча комісія повернула їм документи для доопрацювання. Думаю, що сьогодні уточнений протокол вони нам таки передадуть в комісію. Тільки після зведених даних остаточно скажемо, хто переможець, – повідомила «Прочерку» голова Лисянського райвиборчкому Катерина Усаніна.

У той же час, ось що нам повідомив голова Лисянської районної ради Володимир Бесараб:

– По 19 окрузі (де Льошенко-Бондаренко) війна була дійсно на результат. По всіх селах, крім Бужанки, Бондаренко програвав Льошенку. Але в цьому селищі – Лисянка -  Бондаренко випередив Льошенка настільки, що це дало йому змогу перемогти, правда з невеличким відривом і то тільки завдяки тому, що не дали включити «карусель», – розповів Володимир Бесараб.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Просто знаю 02.11.2010 20:32
Голова виборчої дільниці,яка розміщена в Лисянському Будинку Культури,предст авниця Партії регіонів -Михайлюк Зоя Алімовна,витвор яла все,щоб переміг Льошенко:видава ли виборцям бюлетені,на початку виборів,без бюлетеня,в якому змагалися мажоритарщики до облради, по 19 окрузі,ховали бюлетені в чоботях,але Льошенко "недотягнув"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100