реклама

реклама

Черкаською обласною прокуратурою погоджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього співробітника ДУ «Старобабанівська виправна колонія» № 92, який обвинувачується в незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту наркотичних засобів та незакінченому замаху на збут наркотичних засобів у місця позбавлення волі (ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України).

Суд  

Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

За даними слідства, обвинувачений незаконно придбав і зберігав особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який перевіз до виправної колонії з метою подальшого його збуту ув’язненим (засудженим), що утримувалися у вказаній установі, але був викритий працівниками установи під час огляду особистих речей.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось територіальним управління Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Києві, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100