реклама

реклама

Ректор ЧДТУ: Всі їх істеричні запевнення, що вибори будуть сфальсифіковані і пройдуть із величезною кількістю порушень, виявилися абсолютно неправдивими

Ректор ЧДТУ: Всі їх істеричні запевнення, що вибори будуть сфальсифіковані і пройдуть із величезною кількістю порушень, виявилися абсолютно неправдивими

Партія регіонів задоволена підсумками виборів на Черкащині. Про це вчора під час прес-конференції заявив заступник голови обласної організації  Партії регіонів з питань ідеології, ректор Черкаського державного технологічного університету Юрій Лега.

Він зауважив, що вибори відбувалися чесно і прозоро. Доказом цього є, зокрема, й те, що на виборах міського голови Черкас переміг Сергій Одарич:

- Лідерство діючого міського голови в місті Черкасах спростувало факти втручання влади з метою фальсифікацій результатів. Усі висловлювання наших опонентів, особливо, їх інтенсивна робота із західними спостерігачами — з європейських країн та зі Сполучених Штатів Америки, всі їх істеричні запевнення, що вибори будуть сфальсифіковані і пройдуть із величезною кількістю порушень, що в нас буде задіяний адмінресурс, виявилися абсолютно неправдивими. Вибори пройшли без будь-якого втручання та застосування адмінресурсу, вільно, прозоро, демократично, - акцентував головний черкаський ідеолог Партії регіонів.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Детектор 02.11.2010 13:40
У Черкасах регіонівський Влізло пролетів, як фанера над Парижем, набравши утричі менше від Одарича голосів і відставши навіть від бютівського Булатецького. Тому й підтасовувать щось вже не було резону. Справжнім же тестом на відсутність чи присутність звичних фальсифікацій стане ЛИСЯНКА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Страх Тулуба 02.11.2010 13:18
Если бы не админрессурс, то рейтинг Одарыча составил бы около 50%.
Хотя для мера, который в 2006 году получил 18 тысяч голосов (за это его и кололи все четыре года), он подтвердил, что в 2010 году набрал больее 32 тыс голосов. Преимущество почти в два раза.
+ Одарыч стартовал в 2006 с 6 депутатами. Сейчас он имеет порядка 15 только своих депутатов. А еще союзники типа Вишиваный, Радуцкий, Каверский. Списочники по Фронту змин, УДАРу и прочее.
Вобщем не плохой задел.

А Тулуб по сути проиграл выборы. Не в колличестве, а в качестве.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Патріот 02.11.2010 12:57
Слід визнати, що Сергію Борисовичу Тулубу вдалося значно зміцнити регіональні позиції в області та отримати непогані показники до всіх місцевих рад, навіть покращити їх до Черкаської міської ради. Щодо прорахунків,то ні він, ні інші його попередники не займалися проблемами міст обласного значення і самих Черкас. Швидше боялися воєн з міськвиконкомом . Запитай будь-кого з колишніх чи новообраних мерів і всі вони скажуть що незадоволені співпрацею з обласною владою. Вибори минули, але містами потрібно займатися впритул. Іти на сесії міських рад, налагоджувати контакт не тільки з депутатським корпусом обласної, чи районних, а й міських рад.
Щодо Сергія Одарича, більш потрібно займатися господарством міста, ніж власним піаром.Хочеться, аби пошвидше надійшли в область обіцяні Сергієм Тулубом 380 млн.гривень на ремонти доріг. Тим більш, що й рік підходить до завершення, а обіцянка цяцянкою залишається.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Андрій 02.11.2010 12:04
Як же не соромно! Не визнавати факту, що Одаричу найтяжче було боротись. Вибори перетворені на фронти для опозиційних кандидатів. І те, що вони перемогли - це не відсутність тиску і т.д., а міцність і вміння тримати удар і вміння перемагати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100