реклама

реклама

фото - ГУ МНС у Черкаській області

фото - ГУ МНС у Черкаській області

У понеділок, 1 листопада о 19 годині по вулиці Толстого, 76 в обласному центрі, рятувальниками міського управління МНС було ліквідовано пожежу всередині трансформаторній електропідстанції, повідомляє прес-служба ГУ МНС у Черкаській області. Трансформаторна підстанція потужністю 0, 4 кВт належить Черкаському міському РЕМ і забезпечувала електроенергією мікрорайон у Придніпровському районі міста де мешкає до 1500 черкащан.
Вогонь встиг знищити загальний вимикач та секційний роз'єднувач. На місці працює оперативна група Міського управління МНС а також фахівці Черкаського міського РЕМ, збиток від пожежі встановлюється. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.
Внаслідок пожежі без електропостачання залишилися вісім 5-ти поверхових житлових будинків в районі вулиць Чехова, Калініна, Толстого, Орджонікідзе, Вербовецького. Без світла також знаходиться дитячий садок №73 та 8 приватних житлових будинків.
На місці пригоди працює аварійна бригада Черкаського міського РЕМ. Очікується що ремонтно-відновлювальні роботи буде завершено до 18 години 2 листопада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100