реклама

реклама

За попередніми підрахунками, які на сьогодні має Черкаський обласний виборчий штаб Партії регіонів, по Корсунь-Шевченківському району перемогли двоє кандидатів від Партії регіонів Володимир Кулеша та Петро Євич, у Смілі перемогу здобула Наталія Горбенко, на Драбівщині — Світлана Журба, на Чигиринщині — Іван Гретченко, а в Канівському районі переміг Володимир Багрійчук.

- У обласній раді дійсно вдасться створити потужну і міцну команду, в якій більшість буде покладена на членів Партії регіонів, - заявила під час прес-конференції прес-секретар обласної Партії регіонів Тетяна Очеретяна. Проте надавати попередні дані по мажоритарниках відмовилася. Мовляв, їх можна буде оприлюднити у п'ятницю, а поки ще триває підрахунок голосів.

Тим часом, своїми враженнями від виборів поділилися кандидати від Партії регіонів, які перемогли по своїх мажоритарних округах.

Керівники Пенсійного фонду і Червоного Хреста переконані, що люди голосували особисто за них, а не за вагомі посади

Керівники Пенсійного фонду і Червоного Хреста переконані, що люди голосували особисто за них, а не за вагомі посади

Так, головний лікар Черкаського обласного кардіологічного центру Світлана Журба вважає повернення до мажоритарної системи дуже правильним.

- Ми зустрічалися з людьми в своїх округах, і люди ставили нам конкретні питання. Вони хочуть бачити людину від влади, з якою вони б могли вирішувати свої проблеми. Що стосується мене, то під час зустрічі з виборцями у кожному населеному пункті, люди ставили мені багато питань. І сьогодні ці питання доповнили ту програму, з якою я йшла на вибори, як член Партії регіонів. А те, що в облраду пройшли багато членів Партії регіонів, є свідченням того, що прийшла потужна команда, і разом нам буде легше вирішувати ті питання, які  ми озвучили перед виборцями. Якщо кожній людині буде легше жити і кожна людина індивідуально відчує покращення умов свого життя, тоді я буду вважати, що ми свою місію за цю каденцію виконаємо, а я думаю, що це так і буде, - запевнила Світлана Журба.

Похвалився своєю впевненою перемогою на Чигиринщині голова обласної організації Товариства Червоного Хреста Іван Гретченко. За його словами, він набрав 36, 4 % голосів, тоді як його опоненти залишилися далеко позаду зі своїми 16-17 %. Гретченко звинуватив своїх конкурентів у підкупі виборців.

- Непорядно чинити так, як інші партії, які ходили по селах і говорити: заплотим, голосуйте за нас, не голосуйте за Гретченка, коли там хліб продавали по гривні... Я наскільки був вражений, що за попередні роки нічого ніде не робилося. Скільки проблем. Я вже зараз думаю, як же свою програму треба складати, щоб ці проблеми вирішувати. Голова облдержадміністрації кілька разів говорив, що треба менше розмов, а більше діла, то ці слова його для всіх депутатів стануть програмою для дій, і ми всі об'єднаємося і будемо дійсно націлюватися на питання, спрямовані на покращення життя, і люди нас оцінять так, як треба, - сказав Гретченко.

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Володимир Багрійчук балотувався по Канівському району. До складу його округу входить 39 сіл (це більше 6 тисяч виборців).

- Це переважно невеликі села. Там немає лікарів, аптечних кіосків, навіть магазину. І люди багато навіть не просили — щоб хоч двічі на тиждень завозити у село хліб, а я побував у кожному населеному пункті і намагався зустрітися із якомога більшою кількістю людей. Багато собі занотував, щоб доповнити програму. Мене вразило те, що села Канівського району — це переважно історичні місця, куди тягнуться багато людей. У тому числі, відомі люди держави їздили туди, а дороги немає. Я не можу дати цьому оцінку, і мене це дивувало — як так, люди, у руках яких усе — і влада, і кошти бюджетні, і кошти меценатів, але ніхто чомусь не подбав про це. Тому на депутатів обласної ради лягає велика відповідальність, бо треба прискореними темпами вирішувати оці соціально-побутові питання і дбати про робочі місця, - підсумував Володимир Багрійчук.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Арсен 03.11.2010 03:03
Шановний "Прочерк"! Ви обов'язково зберігайте ці обіцянки які сьогодні дають новоспечені депутати. Через певний час подивимось, що з цього вони реалізують, що забудуть, а проти чого будуть голосувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100