реклама Делікат

Директор медколеджу: Черкащани знають потенціал один одного

Директор медколеджу: Черкащани знають потенціал один одного

Заклик губернатора Черкаської області щодо того, що Партія регіонів набере в області рекордно високий відсоток, таки спрацював. Про це під час прес-конференції заявила кандидатка в депутати до Черкаської облради, директорка Черкаського медичного коледжу Інна Губенко.

- Спрацювала програма “Будуємо Черкащину разом”. Той заклик, який зробив Сергій Тулуб, на той дуже високий відсоток, який він хотів очікувати від виборів, теж спрацював, як для нас, хто йшов по списках Партії регіонів, так і для тих політичних сил, які відстоювали себе в цій складній боротьбі. Це дало результат, показало те, що на Черкащині працюють партії, працюють громадські організації, і що черкащани небайдужі до цих виборів, які пройшли. Про це говорить і досить добра явка людей. У нас область невелика, ми всі одне одного знаємо, і теж спрацювали ті особистості, за кого голосували люди. Бо, не дивлячись на те, хто і в якій партії, вони знають справи людей, які працюють в області, знають результати і потенціал тієї чи іншої людини, - сказала Інна Губенко.

Вона також зауважила, що всім партіям у облраді доведеться об'єднуватися.

- Багато політичних партій пройшло до всіх рівнів, і це теж буде стимулом для того, щоб кожна партія реалізовувала свою програму, відстоювала інтереси громадян. Думаю, що Партія регіонів може об'єднати навколо себе людей небайдужих із різних політичних сил, створити більшість у всіх радах і продовжувати ту планову роботу по розбудові Черкащини, - підсумувала директорка медколеджу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 Схидняк 05.11.2010 00:22
[quote name="ЧИТАЧ"]Пані Губенко , як та лисиця. У яких тільки партіях не була... А у вас в облсовет прошло много перекрашеных. Гретченко,до глубины души помаранчевый, на выборах Президента был заклятым противником Виктора Федоровича, а сегодня по спискам ПР пролез в депутаты!!!!!!! !
Нн
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Сміх та й годі 03.11.2010 07:48
просто сміюся. Ці регіонали такі смішні у своїй впевненій наївності...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Україна 02.11.2010 21:46
Інно Яківно,ваш коледж напевно закриють бо навіщо ті медсестри коли ПР планюють закрити половину дільничих лікарень по області
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Доктор 02.11.2010 19:37
И тебя вылечат. Всех вылечат
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Слухач 02.11.2010 17:02
Інна Яківна завжди все правильно говорять,тому й потрібні будь-якій владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 ЧИТАЧ 02.11.2010 17:00
Пані Губенко , як та лисиця. У яких тільки партіях не була ,І,дай Боже їй здоров"я ,ще буде.Треба співати осанну владі,бо таки дуже прикипіла до свого хлібного місця.Про хабарі за вступ до її коледжу ходять легенди,а з неї ,як з гусака вода.Пишається собою та гордо несе звання заслуженого лікаря.Тільки відповідати колись та доведеться і перед Богом,і перед совістю,бо всього не загребеш. Еге ж,пані директорко-депутатко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 втомлений виборами 02.11.2010 16:53
молодець тьотя з медколеджу! давай вибілюй тулуба. У вас же в медколеджі усі в білих халатах ходять ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Виборець 02.11.2010 15:36
"Про це говорить і досить добра явка людей"
Ви що знущаєтесь? Яка явка людей?
Такої низької явки, в Україні і Черкаській області зокрема, ще не було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Детектор 02.11.2010 15:31
Все б добре, тільки губи холодні і язик занадто шершавий. Та й чи поможе ця осанна Тулубові, щоб Віктор Федорович повірив, що в Черкасах - не провал ПР, а повне "побєдіще"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100