реклама
Sucurity Police

реклама

Трагічна подія – тяжке поранення хлопчика 2014 року народження, яка сталася в Черкасах, нині перебуває на контролі обласного керівництва поліції і прокуратури.

Полiцiя

Про це в коментарі «Прочерку» наголосила речниця ГУНП України в Черкаській області Зоя Вовк.

Як повідомлялося, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України та за частиною 3 статті 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Також призначено судово-медичну експертизу.

Водночас, у пресслужбі ГУНП в Черкаській області просять не поширювати про цю подію неправдиві дані та викривлену інформацію. Так, у соцмережах було розміщено повідомлення щодо фізичного стану хлопчика і соціального статусу його родини. У поліції повідомили, що не все з оприлюдненого відповідає дійсності. Так, насправді хлопчик постійно проживав з батьками. У дідуся з бабусею проживав тимчасово, поки мамі робили операцію в Києві.

«Щодо його теперішнього стану – нібито відкушених звірями вух, носа, статевого органу – такого насправді немає. Але, дійсно, є поранення та забої, які, зі слів бабусі, він отримав, падаючи з купи цегли. Проблема в тому, що бабуся спершу лікувала онука самостійно, і лише коли його стан погіршився до критичного, викликала швидку», – каже Зоя Вовк.

Зараз хлопчик під опікою лікарів.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Сергій 30.08.2021 08:31
Це свідчить про повний непрофесіоналіз м правоохоронних оганів . Лікар каже одне , речниця поліції -друге. Вочевидь дитина із проблемної сім'ї (колись собака породи алабай , із цього двору покусала людину , що проходила парком - про це писали у газетах),якою ніхто не займався . А приховують факти тому , що доведеться відповідати дільничому інспектору , чиновникам департамента і зрештою керівництву міста !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 МІСЦЕВИЙ 29.08.2021 13:00
Явний перебір з якістю і кіпькістю журналістів. Скоріше- з якістю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Каркар 29.08.2021 10:13
Поліція така поліція. Одна «Зоя» не знає, що робить інша. "За інформацією співрозмовника OBOZREVATEL у черкаській поліції, бабуся дитини сказала правоохоронцям, що Андрій упав із купи цегли. А до лікарів, мовляв, звернулася нібито вже після того, як хлопчик знепритомнів. Однак довіри її словами немає, оскільки страшні травми хлопчик не міг отримати безпосередньо перед приїздом бригади "швидкої". Цілком можливо, говорить поліцейський, що собаки... живцем з'їдали дитину, яка деякий час лежала непритомна." https://incident.obozrevatel.com/ukr/crime/malenkogo-yangolyatka-katuvali-a-babusya-zbrehala-likaryam-novi-detali-tragedii-v-cherkasah.htm
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 гриша 29.08.2021 00:04
Тобто, оце - брехня?

https://procherk.info/news/7-cherkassy/95120-ditina-jaku-pokusali-sobaki-i-katuvali-ljudi-u-vkraj-tjazhkomu-stani-golovnij-likar

Тоді Прочерк і розповсюджує...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Юльчик 28.08.2021 18:22
Прочерк, з’ясуйте, хто бреше: Зоя Вовк чи лікар. Ви писали: Про це «Прочерку» повідомив очільник лікарні Микола Кондрацький. – Думаю, настала поліорганна недостатність, тобто не працюють відразу декілька органів. Є внутрішньочереп на гематома обширних розмірів. Але стан настільки важкий, що провести операцію неможливо. У дитини відірвано нижню губу, вуха, статевий орган, – розповів Микола Іванович. – Стараємося врятувати дитину, але... не знаю...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Юльчик 28.08.2021 18:18
стоп! так про фізичний стан лікар розказував! Чи він збрехав?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100