реклама

реклама

У прокуратурі продовжують тримати справу щодо трагедії з хлопчиком на контролі та вивчають характер завданих дитині травм.

Про це щойно під час пресконференції повідомив керівник Черкаської обласної прокуратури Олександр Воронін.

240532012_1002249273870571_345654344727248443_n

Правоохоронці розглядають декілька версій, а не лише ту, згідно з якою дитина ніби сама впала з цегли. Серед інших версій – можливе завдання дитині ушкоджень кимсь із людей. За словами Олександра Вороніна, наразі в справі двоє підозрюваних, які відмовляються давати свідчення.

За словами заступника начальника – начальника слідчого управління ГУНП в Черкаській області Євгена Рогачова, поліція після перших двох днів розслідування встановила, що дитину справді залишили у небезпеці, спостерігаючи поганий стан її здоров'я.

У прокуратурі дали послухати виклик екстреної медичної допомоги: жінка в дещо байдужому тоні інформує, що в дитини травма голови, і треба її госпіталізувати.

Тривають експертизи. Щоб установити час, місце та механізми тілесних ушкоджень, знадобиться два тижні.

Окрім того, в прокуратурі підтвердили, що бабуся свого часу вже перебувала в розшуку, але, очевидно, лише на папері. Чому поліція неналежно виконувала свої обов'язки, невідомо. Декого з поліції вже притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Окрім того, зараз прокуратура з'ясовує, в яких умовах жив хлопчик. Беруться до уваги і покази рідної бабусі, яка вже інформувала ЗМІ, набито хлопчика тримали в досить жорстких умовах.

Друга дитина – сестричка померлого – перебуває в батьків. На сьогодні підстав її вилучати немає.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Питання 09.09.2021 15:09
Що з'ясували в Києві в лікарні? Да була мама насправді?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100