реклама

реклама

Сьогодні, 9 вересня, учні Черкаського фізіко-математичного ліцею відвідали Верховну Раду України на запрошення народної депутатки від фракції «Слуга Народу» Роксолани Підласої. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

0EAC761E-1ABF-4E2C-B4BB-F2686396449E

Як влаштована і органи державної ради, що робить парламент, які законопроєкти потрапляють на пленарні засідання, хто з нардепів входить в той чи інший комітет, як влаштована система електронного голосування — про це та багато іншого дізнались з перших вуст. Крім того, учні мали змогу вживу побачити як проходить пленарне засідання та як депутати голосують та обговорюють нові закони.

На особистій зустрічі з учнями Роксолана Підласа розповіла про те, як потрапила у політику, в якому комітеті та над якими питаннями працює та зазначила, що кожен присутній в майбутньому має реальні шанси стати народним депутатом та змінювати країну на краще.

«Мене, як черкащанку тішить той факт, що Черкаський ФІМЛІ вкотре упродовж останніх років посідає високі рейтинги серед освітніх закладів України за результатами ЗНО. Саме такі освічені молоді люди потрібні українській політиці», — розповіла Роксолана Підласа.

Одна з учениць ФІМЛІ, за підсумком, розповіла чому погодилась на зустріч та поділилась своїми емоціями: «Мені стало цікаво побачити вживу як працює найголовніша законотворча ланка нашої держави, поговорити з народним депутатом, та зрозуміти, що вони такі ж прості та приємні люди як ми з вами».

Коментуючи візит ліцеїстів, Підласа зазначила, що такі заходи є хорошою формою позашкільної освіти і черкаським депутатам вартує частіше запрошувати школярів до стін парламенту.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Перехожий 11.09.2021 01:21
Головне з депутатами без масок не фотографуватися , у них там саме Коронавірус розгулявся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Гендерник очільника 10.09.2021 15:01
Збоченці, дались вам ті мужики. Багатство влади корабельними соснами приростать буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 МІСЦЕВИЙ 10.09.2021 14:39
По фото:нема мужиків...НЕМА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Виборець 10.09.2021 10:27
"... та змінюваті країну на краще" - розкажи, як ви змінюєте країну на краще і не забудь розповісти - для кого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100