реклама

реклама

Золотоніський район, село Хрущівка. Там інвестор будував молочну ферму. Вартість інвестованих коштів більше 100 млн грн. Про це розповів на сесії Черкаської облради депутат Олег Петренко.

«Торік компенсацію від держави за інвестовані кошти отримали Цього року на підприємство прийшло ДБР і сказали: «Ви мафія, поверніть кошти. А потім прислали гінця і сказали, що за суму з 4 нулями вони самі готові побути мафією, а фермерів не чіпатимуть. Як так? Поки не буде спокійно працювати бізнес, поки бізнес не мати матиме відчуття захищеності, не буде зростання економіки».

1631259622673

Так само за гратами опинилися Кухарчук і Довбиш. Очевидно в оточенні президента хтось образився що в день прапора в Шполі хлопці хотіли запитати в президента щодо війни і миру. Довбушик має двох доньок неповнолітніх. І формулювання, що хлопці. Це політична складова і політичні репресії. Хлопці пішли в СІЗО, достойні, ветерани. Така собі повзуча диктатурка. Якщо не можна купити, як прикупили залишки безхозної партії «Голос», то треба посадити. А зараз Медведчук на домашньому арешті. Нам багатьом так не жити, як сидить дома Медведчук….

Якщо ти не свій, то чекай перевірок, якщо ти не хочеш прогинатися, то сиди. Виходить банальне перекидання фінансових потоків. А в цей час в центрі міста кримінальні структури влаштовують розбірки в центрі міста на Хрещатику. У 90-х я такого не пам’ятаю. І при цьому квінтесенцією всього стає те, що один наближений до президента нардеп, користуючись тим, що він фізично більший за іншого, затикав рота іншому нардепу. І ці люди ветеранам забороняють в носі колупатися.

Підсумовуючи: свободу ветеранам, а політичним репресіям ні!» – сказав Олег Петренко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 иван 10.09.2021 17:20
Та ладно когда папаня мандат покупал на деньги от государственной гостинки всё было гуд!В Зраде конечно же эври месяц зелень носили А теперь за долю малую приходится глотку рвать в провинции.А работать не пробовал ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 юра 10.09.2021 11:26
Смешались в кучу кони, люди... Петренко что сказать хотел? :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100