реклама

реклама

Зупинити підвищення тарифів, врахувати в майбутньому бюджеті достатньо коштів для покриття тарифів, передбачити кошти, які надійшли від міжнародної спільноти, на субсидії. З таким зверненням депутат облради Роман Сущенко звернувся до керівництва держави.

– Останнім часом органи державної влади суттєво погіршили фінансовий стан людей пенсійного віку. Мова і про підвищення цін на товари першої необхідності, і на скорочення субсидій. Закликаємо в листопаді здійснити виплату 13-ї пенсії пенсіонерам, у яких низькі пенсії.

1631260640779

Водночас його колега Олександр Радуцький звернувся до НСЗУ, Кабміну, інших органів, щоб внести зміни в певні постанови і підняти зарплату працівникам охорони здоров’я.

– У нас є головні лікарі і заступники, що керують іншими лікарями. Є прохання підготувати проект рішення Черкаської облради щодо визначення зарплати керівникам закладів, щоб підняти і їм зарплату, – сказав Радуцький.

1631263139112

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Сидоров. 10.09.2021 19:39
Зарплату піднімуть адмінапарату від медицини. Це стопроцентОво. А лікарі остануться при своїх мізерАх.
Пенсіонери від медицини , то є жалюгідне видовище. Відпрацювавши по 40 з лишнім років, угробивши здоров'я ця категорія пенсіонерів животіє. Державі це вигідно, швидше вимруть. Типу державного геноцида зелені провадять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Сармат 10.09.2021 12:25
яка 13-а пенсія???? ви про що? це разова подачка, яка радикально нічого не змінить) популізм чистої води
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100