реклама
Sucurity Police

реклама

Вже цієї суботи Умань перетвориться на музичну столицю. Адже сюди з’їдуться найкращі етно-рок та поп виконавці країни, щоб позмагатися за звання найкращого. Вперше на Черкащині проведуть «Гонта Фест».

240827069_357543399248586_785759674379196394_n

Про це повідомляє ВІККА з посиланням на організаторів свята тріо «Гонта».

Фестиваль цього року нарешті відбудеться. Його прем’єру планували ще у 2020 році. Проте пандемія і карантинні обмеження внесли свої корективи. Тоді вже було відібрано групу фіналістів. Однак вирішальний концерт так і не відбувся.

За словами організаторів, було б не справедливо не дати можливості виступити минулорічним учасникам у фіналі. Тому саме вони й виступлять цього року на одній сцені фестивалю. Проте конкурс щорічний і всі охочі можуть після завершення фестивалю заповнити анкету і пройти відбір до «Гонта Фест 2022».

«Це масштабне дійство, яке вперше пройде в Умані. Ми створили його для того, щоб вся талановита молодь України мала можливість безкоштовно виступити на одній сцені та поборотися за основний приз конкурсу. Також ми хотіли б довести, що конкурси такого рівня можна проводити не лише у великих містах, а й у нашій Умані» – говорять організатори свята.

«Гонта Фест» – це, насамперед, платформа для учасників, яка дає можливість «запалити» нові зірки, щоб в Україні поповнювалися ряди знаменитостей. За словами організаторів, цей проект є повністю безкоштовним та не пов’язаний з бізнесом.

«Умань – це мистецьке місто, у нас є заклади, які випускають митців. Ми працюємо в педагогічному університеті на факультет мистецтв, тому як ніхто знаємо, що талановитої молоді у вас дуже багато. Організовувати такі платформи для молоді дуже важливо» – підкреслюють організатори фестивалю.

Зірковим ведучим «Гонта Фесту» буде відомий артист Юрій Горбунов. Суддівську колегію складуть Ніна Матвієнко, Олег Скрипка та Анна Заславська. Окрім 12 учасників конкурсу на сцені виступить і Арсен Мірзоян.

Тож, вже 18 вересня усіх охочих запрошують на Центральну площу в Умані, щоб насолодитися чудовими піснями та приємно провести дозвілля. Окрім концерту на гостей чекає фудзона, розваги для дітей та справжній український контент. Вхід – вільний.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Очільник буде хвестувати? 15.09.2021 09:21
Його коронному номеру з труселями перше місце гарантовано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Самшит 15.09.2021 05:09
:D вирішили доконати Умань.не вдалось хасидами-то давайте музиками з усієї країни
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100