реклама

реклама Делікат

реклама

Юлія Воєвода - очільниця черкаського "Фронту Змін"

Юлія Воєвода - очільниця черкаського "Фронту Змін"

За даними опрацьованих дільниць області випливає, що серед лідируючих політичних сил до обласної ради проходять і представники «Фронту Змін». Це порівняно нова політична сила в області. Нагадаємо, що перебуваючи у вересні на Черкащині, лідер цієї партії Арсеній Яценюк говорив про будівництво нової політичної сили, яка була б «не просто опозицією, а альтернативою і противагою чинній провладній партії» Чи задоволені попереднім результатом виборів представники черкаського «Фронту Змін»? Про це «Прочерк» запитав у директора ТОВ «Інвест і К», очільниці обласної організації партії Юлії Воєводи.

– Так, думаю в нас такий позитивний результат через те, що ми стабільно працювали протягом року. Нині ж головними завданнями у нас є: на всеукраїнському рівні, – щоб зміни у виборче законодавств вносилися хоча б за рік до виборів, а щодо Черкащини, то хочемо захистити свої програми, з якими ми йшли на вибори, забезпечити план роботи на 2011 рік. Прагнемо повернути місцевим радам владу, щоб не виконавчі комітети керували депутатами, а депутати мали можливість керувати процесом в області, – говорить Юлія Воєвода.

– У політику ви прийшли з бізнесу, як і багато ваших соратників. Чи різняться у цих сферах правила гри?

– Так само треба бути чесним і там, і там. Єдине, що ми нова політична сила. Наші депутати – нові люди, і для них було дивним розмаїття неприємних скандалів, махінацій, які застосовувалися іншими політичними силами один до одного. До нас «чорний піар» не застосовували.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Степаныч 05.11.2010 12:14
Думаю, ни для кого не секрет, что проходные места в списке "Фронта Змін" покупались людьми, далекими от политики.. это достоверная информация.. "новые люди" - ага, новые, но "рвать" для себя они готовы не по-детски
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 небайдужий 05.11.2010 00:31
:lol: там рулит ВОВАН Рябинин
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Юлия 03.11.2010 21:24
8) 8) 8) Да Фронт Змин продал места ***, а те что не продал, заняли типа свои профффффесилнал ы-бизнесмены. Ещё одни челы будут защищать свой бизнес и увеличивать го с помощью своей "народной власти". Яценюк разочаровал подбором такой команды, а значит слово и дело и у этого парня расходятся...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Володимир 03.11.2010 15:09
***ь, Фронт Змин :):) - обнять и плакать.
В Умани официально поддерживали городского голову Юрия Бодрова, который при власти с 1988 года... А в газете Альтернатива мочили всех других.
Боюсь что ваш Фронт Змин может изменить только наполненость своих карманов. Ибо слабо вериться что поддержка была "просто так".
Как же вы вернёте власть депутатам, если ваши депутаты цьомкаю "выконавчи" комитеты, и пропихивают туда опытных хапуг
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Виктор 03.11.2010 11:05
*** не довольна ? Вы бы хотя бы думали кого брать к себе в партию, с такими кандидатами вам ***, а не баллотироваться во власть !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100