реклама

реклама

З 13 по 17 вересня цього року відбулися перші Віртуальні військові змагання з адаптивних видів спорту як альтернатива Warrior Games в умовах карантинних обмежень. Захід був організований за підтримки Армії США у зв’язку з перенесенням міжнародних спортивних змагань «Ігри Воїнів» (Warrior Games), які мали відбутися у вересні цього року у США.

Участь у змаганнях взяли всі роди військ США та збірна України Warrior Games: Team Ukraine

Загалом українські ветерани та ветеранки вибороли 49 медалей.

У дисципліні пауерліфтинг золоті медалі здобули Владислав Шатіло, Олександр Гавриленко, Андрій Котовенко, Євген Олексенко, Ярослава Мазур.

У бігу на 100 метрів «золото» вибороли Іван Борщенко та Юрій Зекун, «срібло» – Артем Лукашук, «бронзу» – Дмитро Олійник.

241963740_222268963279119_2054800777738149269_n

У стрільбі з гвинтівки стоячи Павло Ковальський посів друге місце.

У челенджі з баскетболу на візках Павло Ковальський приніс «золото», Артем Лукашук, Родіон Сітдіков, Юрій Зекун забрали срібні медалі.

Золоті медалі у веслуванні на тренажерах (1 хвилина) здобули Віктор Легкодух, Яна Зінкевич, Ігор Галушка та Владислав Шатіло, срібні – Дмитро Олійник, Павло Ковальський, бронзові – Дмитро Браницький, Олександр Гавриленко.

У веслуванні на тренажерах 4 хвилини Віктор Легкодух, Ігор Галушка та Владислав Шатіло забрали золоті нагороди, срібну – Дмитро Браницький.

У плаванні Андрій Бадарак виборов дві золотих і дві срібні медалі, Іван Лепеха – дві золотих, одну срібну і одну бронзову. У Ярослави Мазур – «срібло» і «бронза», Олександр Дударєв здобув одну бронзову медаль.

У штовхання ядра перші місця посіли Віктор Легкодух, Артем Лукашук і Родіон Сітдіков, друге – Олександр Маковей.

Золоті медалі з метання диску здобули Віктор Легкодух і Олександр Маковей, срібну – Родіон Сітдіков.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100