реклама

реклама

Справжні футбольні емоції та чудова гра. Усе це можна побачити на футбольному турнірі «Кубок міського голови – ЛНЗ». У п’ятницю на спортивному майданчику  школи №34 (вулиця Гагаріна, 91) відбувся старт змагань та офіційне відкриття.

Під час урочистої частини для учасників спортивного свята провели вікторину. Найкращі знавці черкаського футболу отримали цінні призи.

4

«У минулому році відбулися перші такі змагання у Черкасах, і вони викликали великий ажіотаж. Головне завдання турніру – об’єднати футболістів, долучити усіх бажаючих до найбільш масового виду спорту –футболу», – говорить начальник відділу фізичної культури та спорту Черкаської міської ради Павло Скворцов.

«Черкаси засумували за місцевими змаганнями, і хочеться подарувати людям справжнє свято футболу. Очікуємо яскравих емоцій і гарної боротьби. До того ж, родзинкою змагань є те, що в них братимуть участь дві зірки футболу прем’єр-ліги: Артем Мілевський і Олександр Ковпак. Думаю, шанувальникам футболу буде цікаво спостерігати за їхньою грою», – зауважує керівник змагань Андрій Фощій.

«Від гри очікую отримати задоволення, заряд енергії. Класно, що є можливість організувати такий турнір. Найголовніше для мене у цих змаганнях – це класний настрій, можливість побачити старих друзів, з якими колись разом грав, і поспілкуватися», – коментує гравець Олександр Ковпак.

32

У перший змагальний день на полі зустрілися шість команд: «Рувер» і «Авангард», «Команда Бондаренка» і «Легіон», «Енергія» та «Гарантбуд 2020».

Першими стартували "Рувер"- "Авангард". Поєдинок завершився перемогою "Авангарду" 2:1. У другій грі перемогла "Команда Бондаренка", обігравши "Легіон" - 5:0. Третя пара "Енергія" та "Гарантбуд 2020" зіграли внічию – 1:1.

Загалом щодня по буднях до 8 жовтня на цьому майданчику за перемогу змагатимуться 12 аматорських команд. І лише найкраща отримає «Кубок міського голови – ЛНЗ».

«Запрошую черкаських любителів спорту приходити на ігри і вболівати за футболістів. Підтримайте гравців і проведіть цікаво ці осінні вечори», – говорить міський голова Анатолій Бондаренко.

Наступні ігри відбудуться вже у понеділок на полі школи №34. З 18.00 тут змагатимуться 6 команд: «Юг-2000» – «Інтерпліт», «Цетус» – «Слобода» та «Карбон» – «Коммат».

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100