реклама
Sucurity Police

реклама

Щорічно у першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти. Саме вихователь, вчитель, викладач закладає основу для розвитку особистості, створює умови для набуття професійних знань та вмінь.

f06ec98-----

У галузі освіти Черкащини працює 39 тисяч осіб, або майже п’ята частина всіх найманих працівників підприємств області із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб. Середньомісячна заробітна плата освітян області у січні-серпні п.р. становила 10504 грн., що складає 90,6% середнього рівня по економіці.

На кінець 2020 року в області налічувалося 617 закладів дошкільної та 533 заклади загальної середньої освіти. Вихованням 35,1 тис. дошкільнят області займаються 4,6 тис. вихователів, психологів, методистів. У школах області 13,8 тис. педагогічних працівників навчають 117,6 тис. учнів.

Викладацький склад закладів вищої освіти налічує 3,8 тис. педагогічних та науково-педагогічних працівників, з яких мають вчені звання  професорів – 229 осіб та  доцентів – 961 особа.

Головне управління статистики у Черкаській області вітає усіх освітян з професійним святом та бажає творчих сил для реалізації всіх планів у такій важливій та нелегкій професії.

Фото: Економічна правда

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100