реклама
Sucurity Police

реклама

На сайті Черкаської міської ради зареєстровано дві петиції, автори яких просять створити в обласному центрі парк для вигулу собак.

cab9daad8c4b053c4f8e62e2463ac834

«В Черкасах немає місця для тварин, звичайного парку, щоб погуляти з собакою (маленькі не рахуються). Забов’язати, щоб відвідувачі прибирали після своїх улюбленців! Поставити лавочки, відра для сміття і т.д.», – пропонує авторка одної з петицій Марина Ткаченко.

В другій петиції пропонується створити такий парк саме в мікрорайоні Митниця.

«В останні роки мікрорайон Митниця інтенсивно розбудовується, кількість житлових будинків та мешканців району зростає, – зазначає автор петиції Владислав Герелес. – Збільшується й кількість нежитлових будівель, комерційних приміщень та МАФів. Але, на жаль, спеціально пристосованих та огороджених майданчиків та жодних інших умов для вигулу собак ніколи не було створено. Влада міста не переймається цими проблемами, хоча у європейських містах та багатьох містах України все це вже давно є. Зараз у нашому районі залишається все менше вільних земельних ділянок, які можна було б використовувати за цим призначенням. Потрібно привернути увагу до цього питання, щоб наша міська влада нарешті зрозуміла, що це дійсно є проблемою. Тому я прошу вас проголосувати за мою петицію – створення на мікрорайоні Митниця парку для собак – хоча б одного спеціально облаштованого огородженого майданчика для безпечного й зручного вигулу собак».

Підтримати петиції можна ТУТ і ТУТ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100