реклама

реклама

Після проведеного ремонту на Сумгаїтській почали наносити дорожню розмітку. Її роблять на всій протяжності вулиці – від 30-річчя Перемоги до вулиці Одеської, а це – понад 2,4 км кілометра покриття.

IMG_3244 (2)

Для розмітки використовується холодний пластик, який, у порівнянні з фарбою, є більш зносостійким та довше триматиметься. Нині на частині дороги вже нанесли пішохідні переходи, стрілки, які вказують напрямки руху, крайові й осьові лінії. У планах, разом із цим, позначити розміткою доріжку для велосипедистів та переходи, які зможуть перетинати велосипедисти.

Над нанесенням розмітки і вдень, і вночі працюють 8 фахівців. За сприятливої погоди вже до кінця цього тижня її завершать.

IMG_3256 (2)

Нагадаємо, під час капітального ремонту на вулиці Сумгаїтській дорожники відфрезерували старе покриття, встановили бортовий камінь, уклали новий асфальт (вирівнюючий, нижній та верхній шар), облаштували технічні смуги, тротуари й велосипедну доріжку.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Степанич 06.10.2021 22:49
Доіжджаєш такий Сумгаїтською до перехрестя з Одеською, повертаєш наліво на Луначарку - клац, і повна #опa пішла до Онопрієнка - стрибаєш, через горби перелітаєш, в рівчаки гупаєш, в колії звалюєшся, в ями колесами б"єш, ледве встигаєш кермом крутити. Вже й забув про ту Сумгаїтську!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100