реклама

реклама

На базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ ), Уманський міський центр зайнятості організував навчання за професією «Продавець непродовольчих товарів» за дуальною формою для 12 безробітних осіб під конкретні замовлення роботодавців.

Дуальне

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості спеціалізується на підготовці робітничих кадрів з числа безробітних уже понад двадцять років. За цей час напрацьовані методи роботи саме з дорослими слухачами, складені та постійно оптимізуються навчальні програми, які дозволяють готувати кваліфіковані кадри у максимально стислі терміни та із врахуванням вимог конкретного роботодавця. У навчанні застосовується комплекс методів, що дозволяє слухачам засвоювати знання більш інтенсивно: використовуються спеціально створені програмні засоби навчального призначення, створено електронну бібліотеку закладу, тестується освітній портал, що дозволяє проводити лекції онлайн та надає слухачам доступ до депозитарію відеоуроків по кожній професії. Усе це дозволяє значно скоротити терміни підготовки, що особливо важливо для роботодавця, який не може чекати на працівника декілька років. У середньому, навчання за ліцензованою професією триває від 3 до 6 місяців.

Навчання майбутніх подавців проводилося в два етапи: теоретичний матеріал безробітні проходили в навчальному закладі, а виробниче навчання та виробничу практику - у роботодавця на робочому місці. Це дало змогу безробітним більш детально ознайомитись із робочим місцем, графіком роботи та набути професійно-практичного досвіду.

Після завершення навчання, за допомогою скайп-зв’язку, проведено екзамен спільно з викладачами Рівненського ЦПТО ДСЗ. Головою екзаменаційної комісії запрошено Галину Каліновську – роботодавця з великим досвідом підприємницької діяльності, яка має мережу власних магазинів «Оптика». Оцінювання знань відбувалось у вигляді співбесіди. Всі слухачі успішно склали іспит та вдало продемонстрували здобуті знання й навички.

Уманський міський центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100