Під час засідання виконавчого комітету міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вручив нагороди за визначні досягнення баскетболісткам та боксеркам, повідомляють у міськраді.

sport1

Подяки міського голови отримали учениці Черкаської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 22 Анастасія Лубенська, Діана Зелик, Марія та Олександра Пугач.

Спортсменки здобули срібні нагороди у складі збірної команди України з баскетболу 3х3 на Всесвітніх учнівських іграх (ISF U15 World School Sport Games), які проходили з 11 до 19 вересня в місті Белград (Республіка Сербія).

Також Анатолій Бондаренко вручив цінні подарунки міського голови Анастасії Шпанюк, призерці чемпіонату Європи з боксу серед жінок до 23 років, що проходив у м. Розето (Італія) та Кароліні Махно, призерці чемпіонату України з боксу серед дорослих, що проходив у м. Запоріжжя.

Тренер-викладач з боксу Андрій Мальований отримав медаль «За сумлінну працю» і подяку міського голови.

«Кожним своїм виступом черкаські спортсмени заявляють: вони кращі. Вони сильні та вправні. Завдяки їхнім досягненням, прапор Черкас знають і поважають в Україні та в світі», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

sport3_2

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100