реклама

реклама

Відкритий мапатон: Digital Cherkasy оголошують в області з 25 жовтня до 20 листопада. Це – унікальний захід, що зробить Черкащину ще більш туристичною та доступною завдяки картографічним сервісам OpenStreetMap та Mapillary.

245325315_161519752847071_4987861268264806220_n

Активних маперів запрошують дослідити Черкащину разом, навчитеся створювати фотопослідовності за допомогою Mapillary та наносити інформацію на OpenStreetMap.

Кращі позмагаються за призи: екшн-камеру, карти пам’яті, павербанки та стильні кепки.

До участі запрошуються всі, хто хоче зробити внесок у розвиток туризму Черкащини: редактори мап, велосипедисти, автомобілісти, студенти, школярі, активісти, туристи та всі зацікавлені жителі Черкащини. Цей мапатон доступний для всіх, незалежно від рівня підготовки.

Насамперед приділятимуть увагу:

Пішохідні Черкаси: фіксуємо об’єкти безпеки пішоходів, тротуари, переходи, проходи, проїзди для велотранспорту, доріжки, лежачі поліцейські, доступність проїзду на кріслах колісних, підйоми, спуски, доріжки в парках.

Туристична Черкащина: основні туристичні об’єкти області.

Мапатон організується проєктним офісом Digital Cherkasy разом із лабораторією інноваційного розвитку UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки Міністерство цифрової трансформації України.

Хочете долучитися? Реєструйтеся! https://forms.gle/TNrUXnCYS1qvNK648

Пресслужба ОДА

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Это просто моветон! 18.10.2021 18:50
- Если вы не прекратите так выражаться я буду вынуждена пригласить констебля!
- Когобля?
- Ментабля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100