реклама

реклама Делікат

реклама

Штаб ПР заявляє, що "готовий захищати" результат Льошенка

Штаб ПР заявляє, що "готовий захищати" результат Льошенка

Як вже повідомляв «Прочерк», на Лисянщині у боротьбі між відомими на Черкащині політиками сьогодні начебто було поставлено крапку. За повідомленням Лисянського райвиборчкому, виборці Лисянського району віддали 2108 голосів за Анатолія Бондаренка (БЮТ). За Вадима Льошенка (ПР) – на 67 голосів менше. Пан Бондаренко навіть представив нам протокол з результатами виборів.

Однак, у Партії регіонів не визнають поразки. Як повідомила сьогодні ввечері, 3 листопада, прес-секретар Черкаської обласної Партії регіонів Тетяна Очеретяна «за попередніми даними, якими оперує обласний виборчий штаб Партії регіонів, Вадим Олексійович (Льошенко – ред.) здобув перемогу на окрузі в Лисянському районі».
На запитання присутніх журналістів: «Як це могло статися, адже на 67 голосів він програв Анатолію Бондаренку?» – прес-секретар відповіла:
– Ви розумієте, що є політики, які говорять іноді неправду. У нас є такі політики. Не буду говорити хто. Я вам сказала, яку позицію відстоює обласний штаб. І ми готові захищати цей результат, – відповіла Тетяна Очеретяна.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 гость 06.11.2010 11:28
в одессе вообше пр привезла в наглую уже проштомпованные бюлетени за пр и выборов по сутти не было..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Черкащанин 04.11.2010 10:10
Як воші на кожусі! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Елена 04.11.2010 09:33
Обратите внимание-в области "победили" ПР,а в городе-ПВД.Жители районов рассказывали,ка к их предупредили:"Не хотите потерять работу,голосуйт е за ПР".Не верите?Спросите в райбольницах и школах.Я хорошо помню,как такое же происходило при Кучме.У моего коллеги мама из Медведовки.Они всем селом голосовали за Кучму-приказали.Как это называется?Свободные,демок ратичные и честные выборы? В городе проще.Все хорошо осведомлены,люд и ничего не боятся потерять(нечего )и любое насилие вызывает бурный протест.Нас не купишь блинами с чаем или халявными компьютерными курсами,длящими ся 4 дня,призывной макулатурой,кон цертами и пр.Мы реально смотрим на вещи:кто и что может сделать и дать,а кто только пиарится.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Арсен 03.11.2010 20:53
Дааа. Виявляється совість втратив не тільки Льошенко, який на всіх зустрічах тільки те й робив, що насміхався і грозився Бондаренку. Який напередодні виборів підступно випустив генебну листівку направлену проти Бондаренка. Виявляється вся партія регіонів втратила совість. За побитих людей у Звенигородці - не хочуть відповідати. За скаліченого Бабенка - не хочуть. За секретаря Лисянської ТВК, яка втратила свідомість після розмови з Павловим (голова Лисянської адміністрації) - не хочуть. І це називається "чесні та демократичні вибори" відповідальніст ь за які несе партія влади - Партія регіонів? Не маєте совісті, то хоч майте страх, бо за все прийдеться відповісти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Дед Тарас 03.11.2010 20:10
це вже не ***, це просто ***.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Елена 03.11.2010 19:28
Ну когда закончится этот беспредел? Зачем тогда делать выборы? Назначила ПР СВОЕГО представителя-и конец!А вообще методы ПР вызывает страх и ужас.До чего мы дожились и доживём???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Просто знаю 03.11.2010 19:07
Регіонали Лисянщини в шоці! Результат Партії регіонів в Лисянському районі,найгірши й,ніж вцілому по Черкащині!!!
Непокірна Лисянщина,не визнала владу нав"язану ззовні!
Зупинимо повзучий "регіоналізм"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100