реклама

реклама

Четверті обласні змагання з футболу Уманського району, присвячені загиблим воїнам-захисникам, відбулися на Уманщині.

a146f9e4d1dcd3b894977484ed60641b

Про це інформують в Уманській райдержадміністрації.

У світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника та захисниць України, День українського козацтва в селі Городецькому відбулися четверті обласні змагання з футболу серед учнів 5-7 класів ЗЗСО та ДЮСШ Уманського району, присвячені загиблим воїнам-захисникам.

У змаганнях взяли участь одинадцять футбольних команд Уманщини: Дмитрушківський ліцей, Іваньківська ЗОШ (опорний заклад), Кочубіївська гімназія, Соколівський ліцей, Паланський ліцей, Родниківський ліцей, ДЮСШ №1 м.Умань, ДЮСШ м.Монастирище, ДЮСШ смт Маньківка, ДЮСШ м.Христинівка, Старобабанівський ліцей.

До відкриття заходу долучилася Уманська райдержадміністрація. З вітальними словами звернувся голова райдержадміністрації Ігор Миклащук, привітав присутніх з Днем Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисників та захисниць України і Днем українського козацтва і побажав учасникам змагань спортивного азарту та цікавої футбольної гри.

Відзначив, що спільними зусиллями за підтримки Уманської райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, волонтерських патріотичних організацій вже не вперше в цьому році проводяться заходи спрямовані на розвиток фізичного, національно-патріотичного виховання молодого покоління.

photo_2021-10-14_13-55-33

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100