реклама

реклама

Загальна заборгованість містян комунальному підприємству «Міськводоканал» за послуги з водопостачання, водовідведення та вивезення твердих побутових відходів станом на 1 жовтня становить 1 мільйон 418 тисяч гривень. Керівництво підприємства-постачальника послуг змушене вдаватися до крайнощів, пише сайт zoloto.city.

wkqtgfboyp43hwhlrett

Про свій намір відключити золотонісців, які не оплачують послугу з водопостачання, від загальноміського водогону повідомив директор КП «Міськводоканал» Сергій Кузнєцов. Йдеться про злісних неплатників, борги яких сягають від 5 тисяч гривень до 23! Таких споживачів у комунальному підприємстві нарахували 9 осіб. Вони мешкають – на вулиці Богодухівській, двоє на Монастирській, троє на вул. 23 Вересня, Пирятинській, Благовіщенській та Пушкіна. За словами Сергія Володимировича, кожному з них контролери «Водоканалу» попередньо вручали приписи. Жоден з водокористувачів не звернувся до підприємства з пропозицією реструктуризувати борг чи відтермінувати відключення. До того ж, окрім заборгованих коштів, кожному з неплатників доведеться оплатити послугу слюсарів, які будуть перекривати водопостачання, а після сплати – відновлювати. Юристи «Міськводоканалу» підготували матеріали і розпочали судові тяжби проти боржників.

Наразі йдеться лише про тих золотонісців, чия заборгованість сягнула понад 5 тисяч гривень. У довгому списку неплатників чималенько містян, котрі не сплатили по 2 тисячі гривень, по 3, по 4.

Загальна заборгованість містян комунальному підприємству за послуги з водопостачання, водовідведення та вивезення твердих побутових відходів станом на 1 жовтня становить 1 мільйон 418 тисяч гривень.

Треба віддати належне роботягам «Міськводоканалу», які попри нехтування їхньою щоденною працею деякими недобросовісними споживачами, за будь-якої погоди сумлінно забезпечують безперебійну подачу води населенню.

Бригада аварійно-відновлювальних робіт після низки заходів домоглася підвищення тиску води у багатоповерхівках на вулицях – Незалежності і Січова

За словами Сергія Кузнєцова, проблемним залишається забезпечення водою споживачів на Черкаській, 85. Недостатнього тиску води на верхніх поверхах можна уникнути лише після ремонту мережі водопостачання: заміну підводних труб більшого діаметру.

Кардинальні заходи впливу «водоканалівці» застосували лише до 9 споживачів. Може, ці відключення стануть дзвіночком для інших боржників, які малу-помалу підштовхують комунальне підприємство до прірви.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Зінченко 18.10.2021 14:37
Цитую Т-34:
За такого мера відключать воду у всій Україні. Це якими потрібно буди ***, щоб не дати людям напитися води. За ту ідіотську рекламу **** на ютубі можна погасити борги всього міста. Єдина країна і єдиний мер.

а які ще є варіанти, крім відсилання за субсидіями, людей жалко, але ж за вікном дикий капіталізм і нічого не поробиш- треба якось платити......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Т-34 18.10.2021 11:16
За такого мера відключать воду у всій Україні. Це якими потрібно буди ***, щоб не дати людям напитися води. За ту ідіотську рекламу **** на ютубі можна погасити борги всього міста. Єдина країна і єдиний мер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100