реклама

реклама

Винахідливість і зухвалість деяких підприємливих людей просто зашкалює та обурює. За повідомленнями громадян у мережі Інтернет періодично з’являються шахрайські оголошення з різними контактними номерами телефонів із пропозицією про продаж дров за невисоку ціну у Черкаській області.

245482163_903422626951718_7879732366504040969_n-230x173

У ході телефонної розмови «горе-бізнесмени», представляючись працівниками Смілянського лісгоспу, пропонують покупцю перерахувати завдаток у розмірі половини від вартості або повну суму вартості дров на банківську картку. А потім, отримавши кошти, шахраї зникають.

Наголошуємо, що реалізація дров паливних у ДП «Смілянський лісгосп» здійснюється за таким принципом: вам необхідно зателефонувати у відділ реалізації підприємства за телефоном: (04733)2-99-96. Тут ви зможете уточнити всі моменти у нашого спеціаліста. Наступним кроком буде ваш візит безпосередньо до лісгоспу, де вам потрібно буде написати заяву на придбання дров з вказаним об’ємом продукції та в якому лісництві ви хочете відвантажити дрова. Потім ви отримаєте на руки рахунок на оплату. Йдете до банку або ж через термінали самообслуговування перераховуєте кошти і все, чекаєте машину із дровами. Жодних номерів карток Смілянський лісгосп не надає, оплата виключно за рахунком!

Тож, шановні громадяни, будьте уважними та обачними, не станьте жертвами нечистих на руку людей і купуйте дрова на законних підставах у ДП «Смілянський лісгосп».

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Валерій 19.10.2021 12:55
Ця інфа написана обуренними для обдуренних.лісгоспи обурені а люди обдурені. Лісгоспи усувають конкурентів і хочуть бути монополістами в продажу дрів.а якщо грумадяни тупо слухняні, то не куплять дрова дешеві, а поїдуть до панів лісничих кланятись і купувати дорого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Гек 18.10.2021 22:11
Нашо карточки, то для лохів. Лісгосп продає за чорну готівку. Треба дрова, дошки, обзели - оголошень валом, звертайся,все з лісгоспу, зпялине, звалене вкрадене, будь що, аби платили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Випадок на селі 18.10.2021 10:47
3я година поночі. Довго стукають в вікно. Нарешті бабця підходить до вікна й чує голос з темряви.
- Прелставники Смілянського лісгоспу. Ви в нас дров не купите? Дешево.
- Ви шо, здуріли? Новин не читаєте, не знаєте, шо нам райкомовські, в рамках президентської програми "Великий Розпил", машину дров подарували на 105 річчя, шоб гідно і в теплі зустріти 106у зиму. Я вже он всі попиляля їх, порубала й поскладала за сараєм в городчику? Канєшно, дров вже не нада! Мо ви спічок подарите?
- Спічок нєма. Ну з богом!
Прокидаеться баюця вранці, йде дров набрать, гідно і достойно грубу розтоплять, глядь, дров нема, за сараєм пусто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100