реклама
Sucurity Police

реклама

Відповідно до рішення Уманської міської ради від 12 жовтня, за рахунок коштів субвенції з державного бюджету та коштів територіальної громади в комунальну власність громади буде придбано двокімнатну квартиру.

zhilyo-kvartira-820x545

Про це повідомляють у міськраді.

Квартиру нададуть для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб».

Першочергове право на забезпечення житловим приміщенням з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб мають сім’ї внутрішньо переміщених осіб з дітьми, вагітні жінки, особи, які втратили працездатність, та особи пенсійного віку з числа внутрішньо переміщених осіб.

Внутрішньо переміщеним особам для постановки на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення з фондів житла для тимчасового проживання, звертатись за адресою: пл. Соборності, 1, кабінет 213, м. Умань.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100