реклама
Sucurity Police

реклама

На цей час під охороною та захистом співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області перебуває 19 об’єктів системи правосуддя.

IMG_20210928_100303

Протягом вересня 2021 року здійснено пропуск до судів більше 18,2 тисяч осіб (з початку поточного року близько 160 тисячі осіб); забезпечено підтримання громадського порядку та безпеку учасників судового процесу під час проведення більше 10,3 тисяч судових засідань (82 888 тисяч судових засідань), з яких 16 (125) резонансних судових засідань та засідань, що потребували посилення.

Під час виконання завдань попереджено пронесення громадянами до будівель судів 127 предметів (з початку поточного року 1 382 предмети), заборонених до пронесення, зокрема:

зброї (травматичної, пневматичної, газової) – 6 одиниць (59);

ножів –73 одиниці (876);

балончиків, споряджених речовиною сльозогінної та дратівної дії – 38 одиниць (381);

колюче-ріжучих предметів – 10 одиниць (65).

На сьогодні на Черкащині діє «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки і є попереджувальним рівнем, який свідчить про ускладнення епідемічної ситуації в регіоні, що може призвести до запровадження посилених обмежувальних протиепідемічних заходів.

Професіоналізм  (1)

Несення щоденної служби з охорони й безпеки судових установ співробітниками Територіального управління проходить в умовах жорстких карантинних заходів з дотриманням протиепідемічних норм.

На пунктах пропуску громадян в приміщеннях, які знаходяться під охороною Служби, для співробітників Служби та всіх без винятку громадян, які прямують до відповідних будівель, щоденно проводиться термометрія та обробляються руки спиртовмісним антисептичним засобом.

Про це повідомляє пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100