реклама
Sucurity Police

реклама

На вулиці Сумгаїтській від 30-річчя Перемоги до вулиці Одеської у Черкасах завершують облаштування комфортного дорожнього покриття. Нині на всій протяжності нанесли розмітку холодним пластиком. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

IMG_3030_1

За його словами, тут залишилося позначити велосипедні й пішохідні доріжки, аби розділити ці зони, облаштують «острівці безпеки» та дорожні знаки.

– Будівництво й ремонт доріг у нашому місті лишається незмінним пріоритетом нашої команди. Ми робимо все для того, аби пересуватися нашим містом було ще зручніше та ще безпечніше, – прокоментував Анатолій Бондаренко та додав, що всі роботи на Сумгаїтській, як запевняють виконавці, планують завершити до кінця року.

Він поділився, на перехресті з вулицею Квітковою, будівництво якої розпочнуть як тільки визначать підрядника, – облаштують світлофор. Це дозволить зробити проїзд для автомобілів та рух пішоходів більш безпечним.

Цього року в Черкасах стартує і реконструкція вулиці Гагаріна. Спершу на перехресті з вулицею Сержанта Смірнова, як розповів директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін, збудують кругову розв’язку, яка зробить зручнішим проїзд транспорту на цій ділянці. Решту дорожніх робіт на цій вулиці виконуватимуть наступного року.

Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 ЮЗР 21.10.2021 09:18
Кое как тяп-ляп и готово..Халтурщики!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Степанич 20.10.2021 14:17
30 років Перемоги сьогодні (навпроти зупинки ЧПЗ) якось невпевнено маленьким фрезерувальнико м почали одну смужку зрізати.
Один на апараті, чотири з лопатами і трактор.
І вся бригада. Бачу, нароблять справ.
Бондаренко з цього приводу нічого сказати не хоче?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100