реклама

реклама

Перелік пільгових категорій дітей, які мають право на отримання відпочинкових послуг, розширив Черкаський міськвиконком під час засідання 19 жовтня.

dity-1080x720

До нього включили категорію «діти ветеранів війни, які брали участь у бойових діях в Афганістані». Відповідні зміни внесли до Програми соціальної підтримки сімей м.Черкаси на 2021-2025 роки. Тепер їх ще мають затвердити депутати на сесії міської ради.

За інформацією департаменту соціальної політики, нині у Черкасах проживає 5 дітей, які належать до такої категорії.

На даний час відпочинок в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку у рамках програми соціальної підтримки сімей організовується для таких категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників бойових дій, діти загиблих в АТО/ООС, внутрішньо переміщені особи, чорнобильці, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти з інвалідністю, талановиті та обдаровані діти, переможці фестивалів та змагань та ін.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Скептик 20.10.2021 22:29
Щось не віриться у вашу доброчинність.Ви вже зробили стипендії для талановитих дітей.До вимог потрібно було додати,що ці діти повинні мати батьків з великими гаманцями.І це головніше в вашій стипендіях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100