реклама
Sucurity Police

реклама

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно тренера з кульової стрільби, під час тренування з яким, загинув учень 9-го класу. Дитина померла не приходячи до свідомості.

b46e9ea47482b96f

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Черкаській області, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України, та скерували до суду обвинувальний акт.

Встановлено, що у квітні поточного року, учень 9 класу під час тренування з кульової стрільби у тирі, який розташований в одній зі шкіл міста, отримав вогнепальне поранення в голову у той час, коли тренер-викладач вийшов з приміщення.

Чоловіку загрожує покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Яків Миколайович 21.10.2021 19:18
ВИНЕН - безумовно. Але - чи тільки ВІН?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Гай Фокс 21.10.2021 14:41
С одной стороны и жаль его, вот только из-за его халатности погиб ребёнок. Сажайте его :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100