реклама

реклама

Протягом поточного тижня співробітники територіальних управлінь Служби судової охорони у Вінницькій області та у м. Києві та Київській області опановували техніку ближнього бою поглибленого рівня за американською методикою 3RC.


2.2

Практичний тренінг “Три рівні самооборони” проходив на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

Для співробітників Служби захід організували висококваліфіковані інструктори Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

8

«Під час тренінгу ми намагалися поєднувати ключові навички у виконанні бойових завдань, зокрема тактику ближнього бою і рукопашний бій поглибленого рівня за методикою 3RC. Кожне відпрацювання аспекту відбувалося окремо, що дало змогу поєднати всі навички, уміння і знання в одну гармонійну систему», - прокоментував головний інструктор 3Range Combatives Чад ЛеБрун.

14

Щодня судові охоронці опановували інтегровану тактичну систему рукопашного бою та оборонну тактику 3RC, яка призначена для підготовки до дій у сучасних умовах навколишнього середовища. Відпрацювання запропонованих сценаріїв подій, таких як бій на короткій дистанції, прийоми самозахисту, особливості тактики дій в замкнутому просторі, відбувалося в умовах наближених до реальних.

2.7

Охоронці Феміди показали достойний рівень та високі результати на всіх етапах тренінгу. Кожен з учасників, насамперед, ставив собі за мету не просто вдосконалити вміння захищати життя інших людей, а звести до мінімуму ризики й помилки, що є частиною їхньої професійної діяльності.

Набуті знання, перейнятий досвід, отримані поради обов’язково знадобляться в подальшій професійній діяльності під час несення служби в судових установах та будуть стимулом до постійного вдосконалення фізичної майстерності і професійних якостей.

Про це повідомляє пресслужба Служби судової охорони у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Злой 24.10.2021 15:19
Не,ну оно конечно, ежели по американской методике, то шо тутэчкы скажеш! Цэ пэрэмога! Только западные страны дают деньги на реформирование судебной системы, которая у нас превратилась в базар - кто больше даст, тот и прав, а денежки эти нагло воруют и отмывают подобными шоу. :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Антон 24.10.2021 14:26
Та усі вже зрозуміли, т.з.судова "реформа" звелась до нецільового використання коштів. А саме до їх перенаправлення у охоронну контору.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100