реклама Делікат

За попередніми даними, всього 31 «мажоритарник» від Партії регіонів потрапив у обласну раду. Про це у середу, 3 листопада, на прес-конференції повідомила прес-секретар Черкаської обласної Партії регіонів Тетяна Очеретяна.

Оскільки результати ПР в області не такі вагомі, як очікувалось, попередні підсумки коментує не керівництво партійного осередку, а прес-секретар

Оскільки результати ПР в області не такі вагомі, як очікувалось, попередні підсумки коментує не керівництво партійного осередку, а прес-секретар

Так, за попередньою інформацією з усіх округів, перемогу здобули: у Драбівському районі Світлана Журба і Сергій Буцько, у Жашківському районі Григорій Котко і Віктор Гвоздь, у Золотоніському районі Василь Корнієнко, у Кам’янському районі Володимир Вовченко, у Канівському районі Володимир Багрійчук, у Катеринопільському районі Людмила Борецька і Юрій Власенко, у Корсунь-Шевченківському районі Петро Євич і Володимир Кулеша, у Лисянському районі Вадим Льошенко (ПР наполягає на перемозі регіонала, попри рішення виборчої комісії - Ред.) і Вадим Рудишин, у Монастирищенському районі Андрій Крохмаль, у Смілянському районі Володимир Ніжніков і Юрій Сегеда, у Тальнівському районі Олександр Коротков і Володимир Брожик, у Христинівському районів Микола Плужник, в Уманському районі Інна Добрянська, у Черкаському районі Микола Бабич і Василь Крот, у Чигиринському районі Іван Гретченко, уЧорнобаївському районі Олексій Головко, у Шполянському районі Василь Уманець і Віктор Боїн, у Золотоноші Владислав Кулініч, у місті Каневі Іван Синенко, у Смілі Софія Гнідая і Наталія Горбенко, в Умані Анатолій Ліпкан.

Також, як повідомила Тетяна Очеретяна, за списками до обласної ради Партія регіонів набирає трохи більше 28% (за попередніми даними).

– Такий відсоток представлення нашої політичної сили в обласній раді дає нам право сформувати більшість у раді навіть самостійно. Але Партія регіонів завжди відкрита до співпраці, – наголосила Тетяна Очеретяна.

Що стосується мерів міст, яких підтримала або висувала Партія регіонів, то, як повідомила прес-секретар, за попередніми даними переможцями є: Решетняк (Сміла), Бодров (Умань), Гончаренко (Ватутіне), Войцехівський (Золотоноша), по Каневу ж ще триває підрахунок.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 чесні вибори 2010 04.11.2010 17:10
http://www.youtube.com/watch?v=_sREo0mERIo&feature=related
на цьому відео видно, як на дільниці в ЧДТУ першого корпусу проводилась фальсифікація, коли штамп ставили тоді, коли вже стояла галочка проти кандидата, що суперечить закону. і зверніть увагу, що жоден бюлетень не зігнутий чи пожмаканий.А ректор університету шостий то в списку....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100