реклама
Sucurity Police

реклама

Містяни стали очевидцями, як троє молодих людей трощили статуетки пішоходів у Черкасах. За фактом хуліганства слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

Інцидент стався близько першої години ночі. Двоє перехожих чоловіків побачили, що двоє дівчат та хлопець пошкодили статуетки біля пішохідного переходу на вулиці Юрія Ільєнка.

248693747_1225849834567214_7291113648557439285_n

Черкащани викликали поліцію й допомогли правоохоронцям оперативно затримати зловмисників.

Ними виявилися місцеві жителі. Дівчата, 18 і 19 років, та 22-річний хлопець. Молоді люди перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Проведеним досудовим розслідуванням зібрано достатньо доказів, які вказують на провину молодої дівчини, у зв’язку з чим Черкаським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, за погодженням з процесуальним прокурором Черкаської окружної прокуратури, останній повідомлено про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю).

Враховуючи визнання вини підозрюваною та її щире каяття, питання про застосування запобіжного заходу не вирішувалося.

За вказаний кримінальний проступок передбачено покарання у виді штрафу, арешту та обмеження волі на строк до п’яти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Пересічний 30.10.2021 20:46
Нащо взагалі ті муляжі, тільки видимість обмежують, і за них не видно дітей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Петрович 30.10.2021 00:41
Нехай пробачать мене феміністки, - а баби таки дурніші...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100