реклама

реклама

Погожого жовтневого дня згуртувалася громада села Сабадаш, аби відпочити від  робочих буднів, хоч на мить забути про домашні клопоти та продовжити незмінну традицію – щорічно святкувати День села.

Атмосфера патріотичного єднання навколо малої батьківщини панувала в залі Музею родинної шани, де проходив святковий захід, організований Сабадаською філією КЗ «Жашківський МБК» за підтримки відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

Відкривав захід молитвою та побажаннями миру і злагоди у кожну родину настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці с. Сабадаш Віталій Большак. За дорученням очільника Жашківської територіальної громади Ігоря Цибровського вітали місцевих з такою вагомою подією заступник міського голови з питань роботи виконавчих органів ради Жашківської міської ради Володимир Бурлуцький, начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інна Білик і староста села (до 21.10.21 р.) Галина Янчук. Привітання перепліталися зі словами вдячності жителям за внесок у розвиток та добробут села, за любов до рідного краю.

За сприяння органу місцевого самоврядування, в особі міського голови Ігоря Цибровського, апарату виконкому та депутатів Жашківської міської ради, на святкуванні відзначили подарунками найстаршу жительку Сабадаша, подружжя, які прожили в парі 60 років, які відзначають Срібне весілля, багатодітну маму, кращу молоду сучасну багатодітну сім'ю та створену цьогоріч молоду сім'ю. Особливу подяку винесено батькам, чиї сини захищають рідну землю.

Односельчани – велика родина, тож святкували по-родинному і бажали одне одному міцного здоров'я, рясних врожаїв, процвітання та злагоди.Привітання усіх виступаючих перепліталися художніми номерами місцевих аматорів сцени та працівників КЗ «Жашківський МБК». Завершилося свято народними гуляннями та смачними частуваннями, пише сайт Жашківської міськради


реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Антивірус 31.10.2021 19:47
А хто небуть у цьому славетному краї знає, що в державі лютує пандемія і збиратися такими гуртами без масок і в обнімку заборонено. Чи це для піару?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Вікова традиція 31.10.2021 17:23
То скіко ж це віків пройшло, від заснування цієї громади! Магдебурзьке право мать рясніє статтями про неї, починаючи ще з 12-го століття.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Степанич 31.10.2021 15:27
Прокурори, менти, судді, місцеві князьки не вітали?
Колишні регіонали не вітали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 блазень 30.10.2021 20:29
Молодці!!! Такі свята вкрай необхідні для збереження вікових традицій громад!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 правда 30.10.2021 19:14
це так мило, милота няшна
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Праздников будет больше 30.10.2021 19:13
Если начать праздновать не только день села, а ещё и День Вулиці. Даже если она одна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100