реклама

реклама

З метою обговорення актуальних питань в діяльності судів Черкащини у Звенигородському районному суді відбулася виїзна нарада під головуванням голови Черкаського апеляційного суду Юрія Сіренка.

Захід проходив за участю керівництва Черкаського апеляційного суду, Територіального управління Державної судової адміністрації, Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області, голів судів та керівників апаратів Звенигородського, Лисянського, Шполянського, Катеринопільського, Тальнівського районних та Ватутінського міського судів області.

250132543_431865534967905_128901093425120791_n

Учасники заходу обмінялися думами щодо функціонування мережі місцевих судів в період реформування судової гілки влади.

Щодо тенденцій та перспектив в роботі до кінця поточного року та на 2022 рік розповіли голова Черкаського апеляційного суду Юрій Сіренко та начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Черкаській області Євген Пристрома.

Про важливість забезпечення охорони приміщень та підтримання громадського порядку в судах Черкащини мова йшла у виступі начальника Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області полковника Служби судової охорони Анатолія Харенка.

Учасники наради переконані що повноцінне функціонування судової системи сприятиме створенню атмосфери довіри між громадянами та органами системи правосуддя.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100